Acronis има нов главен търговски директор – Катя Иванова

Acronis представи новия си главен търговски директор, Катя Иванова, която ще ръководи търговската организация на компанията в глобален мащаб. Иванова е с опит на пазарите в регионите на APAC, Европа и Близкия Изток, Северна Америка и LATAM. До този момент Иванова бе вицепрезидент вътрешни продажби в глобален мащаб в Acronis, като в това качество управляваше екип от 300 професионалисти.

Иванова стартира в Acronis като инженер поддръжка през август 2011 г. Първоначално тя ръководеше проект за поддръжка на продажбите в качеството си на старши мениджър в отдела за Глобално управление на доставчиците на поддръжка и успешно генерира над 70% ръст на приходите (в първата година) след преминаването към старши мениджър вътрешни продажби и подновяване на договорите. През февруари 2019 г. Иванова зае доскорошната си позиция позиция като Вицепрезидент глобални вътрешни продажби.

Доставчиците на управляеми услуги (MSP) продължават да се борят с нарастващата сложност на системите за сигурност, включващи множество различни технологии. Според Глобалния доклад за седмицата на кибер-защитата 2022 на Acronis, 78% от организациите по света използват по около 10 различни решения за защита на данните и сигурността. Въпреки това 76 процента от тях страдат от непланирани прекъсвания на работните процеси и загуба на данни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *