Започват продажбите в България на Huawei Watch GT 3 SE

На българския пазар вече може да се намери и най-новият и най-лекият представител на популярната серия смарт часовници на Huawei Watch GT 3, а именно Watch GT 3 SE.

Моделът има променен външен вид с акцент върху 1.43-инчов цветен AMOLED дисплей с резолюция 466 x 466 пиксела и гъстота на пикселите 326 PPI. За защитата му е използван Corning Gorilla Glass, а цялостната устойчивост на износване е още по-висока с подсилени полимерни влакна.

Часовникът тежи 35.6 грама (без каишката), а тялото му е с дебелина 11 мм. Моделът се предлага в два цвята – Graphite Black и Wilderness Green, с множество циферблати, с които да го персонализирате. Могат да се използват OOTD и портретни снимки, с които да създават уникални циферблати според стила за деня. С един заряд на батерията се достигат две седмици издръжливост.

Watch GT 3 SE поддържа водоустойчивост до 5ATM, отговаряща на стандарта ISO 22810:2010, което му позволява да работи под вода на дълбочина до 50 метра за 10 минути. Работи с 5 основни сателитни системи: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS, и се отличава с висока прецизност на геопозиционирането и ниска интерференция за висока точност на измерване на тренировките на всякакви терени. Поддържат се и над 100 спортни режими.

Благодарение TruSeen 5.0+, TruSleep 3.0 и други технологии от серия Tru за следене на здравето, се предоставя цялостна здравна картина на сърдечния ритъм, качеството на съня, SpO2 (кислородно насищане на кръвта) и нивата на стрес.

Huawei Watch GT 3 SE поддържа телефонни обаждания, навигация, MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music, TickTick Focus To-Do, Home Workouts и много други. Той може да се намери в търговската мрежа на А1, Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 379 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *