Черния Адам влиза в HBO Max от 16 декември

Хитовият филм „Черния Адам“ с участието на Дуейн Джонсън – Скалата, влиза в стрийминг платформата HBO Max у нас на 16 декември. Скалата играе главната роля като антигерой във вселената на DC.

В древния Кандак робът Тет Адам бил надарен с всемогъщите сили на боговете. Но той използва тези сили за отмъщение и бива затворен. Тет Адам се превръща в легенда, която разказва за Черния Адам. 5000 години по-късно, той е освободен, но не и променен и отново започва да упражнява тъмното си чувство за справедливост върху света. Петима съвременни герои, известни като Обществото на справедливостта – Хоукман, Доктор Съдба, Атомният Разбивач и Циклон – ще се опитат да го върнат във вечния плен.

Заедно с Джонсън участват и Алдис Ходж („Град на хълм“, „Една нощ в Маями“) като Хоукмен, Ноа Сентинео („За всички момчета, които обичах преди“) като Разбивачът на атоми, Сара Шани („Час пик 3”), Маруан Кензари („Убийство в Ориент Експрес”, „Аладин”), Куинтеса Суиндел („Пътешественици”) като Циклон, Мохамед Амер („Рами”), Бодхи Сабонгуи („Милион малки неща“) и Пиърс Броснан (франчайзите за Джеймс Бонд и „Mamma Mia!“) като Доктор Фейт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *