Звукови решения от LG за всеки аспект на зимата

Зимата предлага различни възможности за забавления като в по-голямата си част те са ограничени основно до дома или офиса. В случая ще споделим интересни решения за озвучаване от LG, като компанията има предложения от различни сектори, с които да привлече вниманието ви.

Снежно бягство в планината

Независимо дали в компанията на семейство и приятели, или романтика за двама, екскурзията в планината е изключително релаксиращо, изпълнено с красота, емоции и спокойствие. Тук се вписва и преносимият високоговорител LG XBOOM360 модел RP4BE.

За разлика от конвенционалните говорители, където звукът може да се разпредели неравномерно в пространството, благодарение на патентованата технология на LG за оптимална структура на рефлектора, звукът при XBOOM360 се разпръсква по-далеч във всяка посока.

Парти вкъщи

Зимата не означава край на купоните. Но дава възможност те да се пренесат у дома, в уютна и позната обстановка, където се съобразявате само с личните си предпочитания. Саундбар решенията на LG се свързват лесно с LG смарт телевизори и подсилват изживяването от картината. AI технология дава възможност на саундбара да анализира съдържанието и да предостави по-чист и по-добър звук.

Разходка в града

През студените месеци всички се обличаме малко повече и най-удобни в това време без съмнение са безжичните слушалки. LG TONE Free осигуряват ясен и обемен звук без значение къде сте. Благодарение на качественото възпроизвеждане, потребителите могат да се потопят изцяло в това, което слушат и дори да забравят, че носят слушалки.

Функцията му за безопасност е изключително полезна – само с едно докосване до слушалките потребителят може да чува всички звуци наоколо. Този режим е полезен за бърз разговор, прослушване на съобщение в обществения транспорт или пресичане на улица. Той представлява по-удобен и безопасен начин за слушане на музика, който ще разнообрази дори рутина като разходката навън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *