LG ще надгражда домакинските си уреди с технологии ThinQ UP

LG представи своите ThinQ UP домакински уреди с възможност за надграждане, включително хладилници, перални машини, сушилни, фурни и съдомиялни. Представени в Южна Корея през януари 2022 година, LG ThinQ UP ще навлязат на международния пазар поетапно, стартирайки в САЩ през март 2023 година, а след това и на други ключови пазари.

LG ThinQ UP могат да получават нови функции по време на целия си жизнен цикъл, предоставяйки добавена стойност. Една от персонализираните функции, достъпна от 2023 година, Laundry Saver Mode може да бъде приложена към модели сушилни с ThinQ UP. Тя поддържа въртенето на барабана след завършването на цикъла (и до момента на отварянето на вратата), за да предпази от намачкване и неприятни миризми.

Друга достъпна функция е Improved Nighttime Brightness Control за хладилниците с ThinQ UP, която смекчава вътрешните светлини на хладилника през нощта, за да не заслепява потребителите, когато отворят вратата на тъмно. Всички нови софтуерни функции са по избор на потребителите и могат да бъдат свалени лесно от приложението LG ThinQ app.

Най-новите решения на компанията ще бъдат демонстрирани по време на CES в Лас Вегас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *