Софтуерни актуализации за Galaxy Buds2 Pro и сериите Galaxy Watch

Samsung представи нови софтуерни актуализации за Galaxy Buds2 Pro и сериите Galaxy Watch, подобрявайки начина, по който потребителите заснемат съдържание. Новата функция за 360 аудио запис дава възможност на потребителите да записват звук във видео, точно както го чуват.

Функцията улавя 360-градусов звук с помощта на микрофона във всяка слушалка Buds2 Pro за усещане сякаш зрителят е в центъра на тълпа или до река насред гора. Потребителите могат да поставят свързаните слушалки и да възпроизвеждат видеоклипа на своето устройство или в социалните си мрежи, за да чуят реалистични и завладяващи звуци.

360 Audio Recording е първата функция в линията Galaxy, използваща LE Audio, която също така разширява спектъра от аудио изживявания, за да предостави богат звук, който може да бъде споделен с други. Сега LE Audio предлага бинаурален запис на Galaxy Buds2 Pro – възползвайки се от левия и десния микрофон едновременно.

Приложението Camera Controller на Galaxy Watch, което позволява на потребителите да управляват камерата на своя телефона от китката си ще има нова версия за сериите Galaxy Watch5 и Watch4. Чрез нея ще се добави възможности за мащабиране към контролера на камерата. Сега потребителите могат дистанционно да контролират приближението на камерата на телефона си само с едно докосване на часовника или завъртане на въртящия се панел.

Новата функция за 360 аудио запис ще бъде постепенно пусната за Galaxy Buds2 Pro и Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 чрез софтуерни актуализации от днес. Актуализираната функция Camera Controller ще бъде достъпна за Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 и Watch4 Classic от 2 февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *