Телевизорите KIVI с нов дизайн

Украинскяит бранд за смарт телевизори KIVI анонсира, че дизайнът на новата продуктова линия модели е разработен от собствения и R&D център и три дизайнерски бюра. Моделите Smart TV са изработени в една концепция – с минимални странични рамки и върху елегантни метални стойки. В безрамковия дизайн са представени модели с диагонал от 32” до 65”.

Ширината на видимата част на страничните рамки е едва 2,6 мм. Елегантните метални стойки са предназначени за монтаж на рафт. Задният панел на телевизора се характеризира с ергономично разположение на конекторите, а има и опции в бяло с диагонал 24”, 32”, 43”, 55”.

KIVI използва висококачествени HD, FHD и UHD панели и предлага 3 години гаранция за всички дисплеи. Компанията въвежда технологии като HDR, MEMC, Max Vivid и Super contrast control. Поддръжката за HDR е не само за файлове от твърдия диск, но и стрийминг. Super Contrast Control позволява автоматично да променяте контраста на изображението. Max Vivid подобрява качеството на изображението и добавя правилното количество яркост и наситеност към него.

Режим Game Mode оптимизира качеството на изображението по време на игри. Отвъд това има и ниски нива на синята светлина. За новата продуктова линия KIVI съвместно с японската компания JVC Kenwood създадоха интегрирана акустична система. Високоговорителите са ръчно калибрирани за всеки модел и са подобрени с Dolby audio processing (DAP) в реално време.

Телевизорите от новата линия използват чипсет с 30% по-ефективен от средния на пазара. Те също така работят с пълнофункционалната операционна система Android TV 11 с всички нейни предимства – 10 000+ приложения и съвместимост с продуктите на екосистемата на Google.

Дистанционното управление е разработено в сътрудничество с южнокорейската компания Remote Solution. Ергономията е изградена на базата на изследвания на KIVI и Google: бутоните са разположени интуитивно, работят тихо и надеждно. Дистанционното управление се свързва с телевизора чрез Bluetooth LE и е оборудвано с чувствителен микрофон за гласови команди. Има и функция Air Mouse – вграденият жироскоп реагира на движенията на ръката и имитира курсора на компютърна мишка. Това е особено удобно при въвеждане на информация и навигиране в менютата. Използването на дистанционното управление е толкова лесно, колкото използването на мишката.

Заедно с продуктова гама, KIVI представи актуализираната програма на марката KIVI MEDIA за бърз достъп до партньорско съдържание. Телевизионни канали, игри, обучение стават достъпни веднага след разопаковането на телевизора – без допълнителни изтегляния и настройки.

Купувачите на Smart TV от новата линия KIVI ще имат и 12-месечен абонамент за образователно и развлекателно съдържание за деца от международната платформа Da Vinci Kids, както и 3 месеца безплатно ползване на пакета SWEET.TV (телевизионни канали, филми, карикатури, сериали).

В България KIVI е представена в мрежи и пазари: Ozone, eMAG, Ardes, Technomarket.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *