Детските канали на Disney вече и за ТВ абонатите на А1

Disney Channel и Disney Junior вече са достъпни за ТВ абонатите на А1 България. The Walt Disney Company и А1 подновиха сделката си и продължават партньорството си като каналите с развлекателно и документално съдържание Fox, Fox Life, Fox Crime, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN и Baby TV, които присъстват на местния пазар от години, както и новодобавените Disney Junior и Disney Channel, са налични на всички платформи на А1. Абонатите на интерактивната телевизия A1 Xplore TV имат на разположение и услугата National Geographic on Demand.

Disney Channel е насочен към деца на възраст от 6 до 12 години и предлага истории, изпълнени с музика, приятелство и забавление. Програмата на канала включва популярни анимационни сериали като „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“, „Финиъс и Фърб“ и други.

С Disney Junior познати герои оживяват в анимационни сериали като „Марвъл Спайди и невероятните му приятели“, „Мики Маус: Забавната къща“, „Блуи“ и „Пижамаски“. Съдържанието на Disney Junior се фокусира върху емоционалните истории и добрите герои, с които децата си взаимодействат и които са спечелили одобрението и доверието на родителите.

The Walt Disney Company и A1 подновяват сделката си и в Словения, Хърватия и Северна Македония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *