Xiaomi дари смарт продукти на Сдружение „Деца с нкохематологични заболявания“

Xiaomi дари общо 178 смарт продукта, част от портфолиото на бранда, включващо смартфони и AIoT продукти, на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ – организация, създадена от родители на деца с онкохематологични заболявания, техни близки и съмишленици. Продуктите на Xiaomi ще бъдат разпределени между Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с онкохематологични заболявания „Златна панделка“ и единствения у нас Възстановителен център „Св. Стилиан“ за деца, преминали през болестта, и техните родители край село Опицвет, община Костинброд.

„С огромна радост даряваме редица AIoT продукти от портфолиото на Xiaomi с надеждата, че те ще допринесат за по-добрата ефективност при всички дейности, които се извършват в центровете на Сдружението, както и за престоя на децата и техните родители там“, споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за България.

Сред смарт продуктите, които Xiaomi дарява, са смартфони, таблети, прахосмукачки, електрически четки за зъби, пречистватели и овлaжнители за въздух, електрически кани за вода, нощни лампи, тонколони, фото принтер, безжични компютърни мишки, раници и други.

„Дарените продукти ще зарадват много деца и младежи с онкохематологични заболявания, ще направят престоя им в нашите центрове по-забавен и ще улеснят до голяма степен работата на екипите ни“, споделя Маргарита Борисова, председател на Управителния съвет на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *