vivo и ZEISS организират конкурс за мобилна фотография

В партньорство с ZEISS, vivo даде старт на тазгодишния си фото конкурс за мобилна фотография, Mobile PhotoAwards 2023. Той е обвързан с концепцията „Create Together“, като се приемат кадри заснети със смартфони на компанията до 8 май 2023 г.

Съревнованието се провежда за трети път от 2020 г., като в предишните издания са получени над 500 000 снимки. Миналата година имаше 380 000 кадъра от над 40 страни и региони. Тази година журито включва петима фотографи и шест категории – Portrait, Photo Series, Landscape, Motion и News.

Ще се дават награди за първо място във всяка категория и по две допълнителни за категория. Предвидена е и награда за най-добра снимка на годината, като тя ще бъде избрана измежду шестте кадри класирани на първо място в категориите. Създадена е и награда ZEISS Professional Imaging за насърчаване на повече творци да изследват възможностите в мобилната фотография, включително чрез експерименти с флагмански продукти.

За да се включите можете да подадете снимките си чрез опцията „Submit to VISION+ With One Tap“ в раздела за споделяне на изображение във галерията на смартфона. Има и секция Awards на платформите vivo Photography и vivo Short Videos.

Повече информация можете да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *