DXOMARK тестваха камерата на Galaxy S23 Ultra, ето резултатите

Експертите от DXOMARK споделиха резултатите от тестовете, които са провели на камерата на новия флагман на Samsung – Galaxy S23 Ultra. Моделът получава 140 точки – 139 за снимки, 70 за боке, 73 за преглед, 141 за зуум и 137 за видео.

Така моделът се класира на десето място в класацията. Устройството постига добри резултати по почти всички параметри, без да има значителни минуси. Снимките са с отлични нива на детайлност при ярка околна светлина и сравнително широк динамичен обхват.

Телефото зуумът е силен на дълги разстояния, благодарение на двойния подход с добавен перископен обектив за 10-кратно приближение. Въпреки добрият хардуер обаче цялостно резултатите в тази зона са под тези на конкуренцията в лицето на Huawei Mate 50 Pro и Honor Magic 4 Ultimate.

Видео резултатите са добри като има бърз и точен автофокус, както и ефективна стабилизация. Има какво да се иска от баланса на бялото в условията на оскъдна светлина. Постигнато е надграждане спрямо предходния модел в няколко области, включително видео стабилизация, малко по-добър зуум, видимо подобрена експозиция при видео и по-бърз автофокус при ярка светлина.

One thought on “DXOMARK тестваха камерата на Galaxy S23 Ultra, ето резултатите

  • февруари 22, 2023 at 7:11 pm
    Permalink

    Върнах ултра 23 никак не останах доволна !Взех го да снимам ,но останах разочарована.S21yltra беше много по добре .

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *