Възползвайте се от 600 лв. отстъпка за Panasonic LUMIX S5II при връщане на стар фотоапарат

Ако е дошло време да замените стария си фотоапарат с нов, Panasonic има една доста интересна оферта, която може да е подходяща за вас. В нея от компанията предлагат отстъпка от 600 лв. за актуалния си пълноформатен модел LUMIX S5II при връщане на стария ви работещ цифров фотоапарат със сменяема оптика, без значение от марката и модела.

Промоцията е валидна до 31.03.2023 г. при дилърите на компанията, като така ще можете да получите добра отстъпка за един доста способен фотоапарат. LUMIX S5II е едно от най-новите попълнения в серията LUMIX S. Моделът е конструиран на базата на 24-мегапикселов 35 mm пълноформатен (full-frame) CMOS сензор и процесор за обработка на изображенията.

Сензорът поддържа хибридна система за автофокус с фазово разпознаване (Hybrid Phase Detection Auto-Focus), за първи път при фотоапаратите LUMIX, а новият процесор осигурява подобрено качество на изображенията и видео. Фотоапаратът е съвместим с цялата съществуваща гама от 14 LUMIX S обектива, плюс други пълноформатни системни L-Mount обективи, произведени от L-Mount партньорите на Panasonic.

LUMIX S5II използва нова хибридна система за автофокус, комбинираща автофокус с фазово разпознаване и автофокус с контрастно разпознаване. Тя е в състояние да разпознае целеви обекти при трудни условия, като слабо осветление и контражур, както и да ги следи. Що се отнася до новия процесор, той позволява вътрешен запис на 4:2:0 10-bit 6K (3:2) и 5.9K (16:9) видео с 30 кадъра в секунда, и 4:2:2 C4K и 4K видео с до 60 кадъра в секунда.

Също така се поддържа HFR (High Frame Rate) запис с висока кадрова честота до 120 кадъра в секунда. Поддържат се редица профили за изображения, включително V-Log/V-Gamut с динамичен диапазон от 14+ стопа, както и новата функция REAL TIME LUT. LUMIX S5II се отличава и с подобрена система за стабилизация на образа, позволяваща качествено снимане от ръка при широк спектър от различни условия и ситуации. Компенсирайки до 200% повече заклащания, в сравнение с конвенционалната стабилизация, Active I.S. стабилизаторът е особено ефективен при традиционно предизвикателни условия.

Налични са още 8-посочен джойстик, уголемен диск за настройки, 3.0-инчов сензорен екран и голям 3680K-точков OLED Live View визьор. Фотоапаратът е и доста издръжлив, като е създаден по строги стандарти за здравина и надеждност за използване на терен. Предната и задната му рамка е отлята от магнезиева сплав, а конструкцията му е устойчива на прах и водни пръски.

Безжичната свързаност е подобрена, като към 2.4 GHz Wi-Fi е добавен 5 GHz. Има и два слота за карти памет (и двата UHS-II) с поддръжка за функциите Relay Recording (Щафетен запис), Backup Recording (Резервен запис) и Allocation Recording (Разпределен запис). Батерията с капацитет от 2200 mAh може да се зарежда от електрическата мрежа или чрез USB.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *