Huawei със силно присъствие в Барселона

Huawei демонстрира своите технологии и продукти в рамките на Мобилния конгрес в Барселона. Щандът на Huawei e наистина огромен и впечатляващ. На него посетителите могат да видят голяма част от актуалните продукти на компанията, включително Mate 50 Pro, Watch Buds и Watch GT Cyber.

Watch Buds представлява смарт часовник с вградени TWS слушалки, а watch GT Cyber предлага смарт часовник с бърза смяна на корпуса.

На 26 февруари, в рамките на събитието HUAWEI XMAGE в Барселона, компанията представи своя доклад „HUAWEI XMAGE Trend Report 2023“ и покани експерти да обсъдят резултатите от направените проучвания и да разгледат развиващата се връзка между технологията и творците.

Освен в хардуерно, Huawei демонстрира и собствени разработки като TruSeen, TruSport и TruSleep. Има и нови данни за AppGallery, като платформата обслужва над 170 държави и региони в световен мащаб, като месечните активни потребители достигат 580 милиона и броят им продължава да расте.

През последното десетилетие компанията е инвестирала повече от 115 милиарда евро за научноизследователска и развойна дейност. Huawei притежава повече от 45 000 валидни оторизирани патентни фамилии (над 110 000 броя) по целия свят, като над 90% от патентите са за изобретения, и патентна стойност на компанията е всепризната в индустрията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *