Дебют на Nokia G22 в България

HMD Global обяви локалния дебют в България на един от най-новите модели Nokia G22. Това е и първият смартфон от G-серията с опция за сервизни дейности в домашни условия. Телефонът е наличен в България в конфигурация 4/128 GB на препоръчителна цена 369 лева, в цветове Meteor Grey и Lagoon Blue. В кутията е включен и рециклиран прозрачен калъф.

Ново: Актуалната препоръчителна цена вече е 329 лв, вместо първоначално обявената 369 лева.

Задният му капак е от 100% рециклирана пластмаса и предлага до три дни живот на батерията, която запазва над 80% от първоначалния си капацитет дори след 800 пълни цикъла на зареждане.

Nokia G22 се предлага с 2 години актуализации на Android, три години месечни ъпдейти на сигурността и удължена, тригодишна гаранция без допълнителни разходи.

Nokia G22 е първият смартфон Nokia, целенасочено проектиран да позволява бърза и лесна самостоятелна поправка, без да се налага да бъде оставян в сервиза. HMD Global си партнира с iFixit, за да осигури опцията при необходимост клиентите да получат на достъпни цени ръководства за ремонт и резервни части за подмяна на повреден дисплей, огънат порт за зареждане и изтощена батерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *