Xiaomi търси нов член на своя Photographers’ Crew чрез фотоконкурс

Xiaomi обяви старта на фотоконкурса „Xiaomi търси своя фотограф“. Той има за цел да открие следващото лице, което да се присъедини към Xiaomi Photographers’ Crew – екип от четирима фотографи от различни направления на това изкуство.

Конкурсът е вдъхновен от най-новата серия на бранда – Xiaomi 13, която е създадена в партньорство с Leica.

Условия за участие

От 28-и март до 28-и април всеки професионален или любител фотограф има възможността да се включи в конкурса с до 5 негови снимки в категория, заснети със смартфон. Той трябва да качи селекция от най-добрите си кадри на този линк – https://contest.xiaomi-bulgaria.bg

Категориите, в които може да участвате, са:

  • Природна фотография;
  • Астро и нощна фотография;
  • Портретна, лайфстайл и модна фотография;
  • Травъл фотография

Жури

На финала на конкурса петчленно жури в състав фотографите Антон Дангов, Михаил Минков, Теди Грозданов, Живко Константинов и представител на Xiaomi за България ще изберат по един финалист от всяка категория. Всеки от тях ще има възможността да се срещне лично с Xiaomi Photographers’ Crew, от които ще почерпи идеи и вдъхновение и ще научи повече за техниките на снимане с най-новите смартфони, създадени съвместно между Xiaomi и Leica.

Награди

Големият победител ще получи най-новия смартфон Xiaomi 13 Pro. Oстаналите трима финалисти ще получат слушалки Xiaomi Buds 3. Четиримата финалисти от всички категории ще имат възможността да се включат в специален уъркшоп с фотографите от журито, по време на който ще научат повече за тънкостите в мобилната фотография.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *