Булсатком пуска пакет от осем канала на турски – Ориент

8 канала на турски език, предлагащи филми и разнообразни предавания, включва новият пакет „Ориент“ от „Булсатком“. Новият ТВ пакет ще е достъпен за абонатите на „Булсатком“ интерактивна телевизия, b.box и b.boxapp на цена от 3 лв. месечно, а за ползвателите на ТВ план „Ултра Макс“ каналите автоматично ще бъдат добавени в услугата им.

Ексклузивни за България са каналите BEIN GURME и BEIN IZ, които единствено „Булсатком“ предлага за своите клиенти. BEIN GURME е най-популярният канал за готвене в Турция. BEIN IZ е популярен документален канал, излъчващ премиум и авторско съдържание с документални филми и репортажи от цял свят.

За любителите на филми и сериали на разположение ще бъдат каналите BEIN MOVIES TURK HD, KANAL 7 AVRUPA HD, SHOW MAX HD. В пакета „Ориент“ е включен и новинарският канал HABERTÜRK HD, а по TV8 INT ще откриете ексклузивни предавания с висок рейтинг. SHOW TURK ще предлага на абонатите развлекателно съдържание като турски и чуждестранни телевизионни сериали, развлекателни предавания с участието на популярни звезди, спорт, музика, детски предавания и различни новинарски програми.

До края на април месец клиентите на „Булсатком“ интерактивна телевизия, b.box и b.boxapp могат да се възползват от промоционално предложение и да гледат каналите от ТВ пакет „Ориент“ без допълнителна такса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *