Нова гама лаптопи Yoga от Lenovo

Създаването на съдържание, потреблението и взаймодействието в хибридния свят става още по-лесно с най-новото поколение лаптопи Yoga на Lenovo, които осигуряват впечатляваща производителност, невероятна гъвкавост и мобилност в елегантен и преносим дизайн.

Оборудвани с Windows 11, това поколение лаптопи Yoga е направено да впечатлява, независимо дали става въпрос за новия и подобрен Lenovo X Power, предлагащ мощна производителност в тънко шаси, подобрения PureSight дисплей или Premium Suite – колекция от надградени и нови функции включително новата клавиатура Yoga с по-големи клавиши, проектирани за комфорт и ефективност.

Създадена да осигури първокласно изживяване, гамата Yoga Pro е най-мощната в серията Yoga лаптопи. Предлагайки върхова производителност с удобна преносимост, линията Yoga Pro позволява на потребителите да създават и разглеждат съдържание, където и когато имат нужда. Това поколение има подобрена версия на Lenovo X Power – набор от хардуерни и софтуерни функции, които работят за по-бързо и гладко творческо изживяване. Например, потребителите ще забележат, че тяхната видеообработка е по-бърза с драстично ускорен софтуерен преглед, изобразяване и експортиране, което означава повече време за създаване на видеоклипове и по-малко време, прекарано в чакане.

Значителното увеличение на термичния капацитет от предишното поколение е от 62,5% в 16-инчовия Yoga Pro 9i и повече от 25% в 14,5-инчовия модел – и двете позволяват на потребителите да изпитат по-бързи графики, видео или 3D изобразяване, като същевременно поддържат хладно и тихо представяне. Lenovo X Power в комбинация с NVIDIA® графика, която използва RTX™ и AI ускорение за подобряване на производителността и стабилността, позволява на творците уверено да използват с лекота креативни приложения от висок клас.

В допълнение, грандиозните нови Mini LED PureSight Pro дисплеи, налични в Yoga Pro 9i (14,5” и 16”, 8), предлагат по-ясно и по-реалистично визуално изживяване, с невероятна точност на цветовете. Включването на 100% DCI-P3 и 100% Adobe RGB позволява много по-голяма цветова гама и по-живи изображения, докато опцията Mini LED дава впечатляващите 1200 нита, позволявайки на творците да работят удобно в почти всяка среда, на закрито и на открито.

Също така актуализиран и наличен в Yoga Pro 9i (14,5” и 16”, 8), Yoga Pro 7 (14,5”, 8), Yoga Pro 7i (14,5”, 8) и Yoga Slim 7 (14,5”, 8), е новият Lenovo Premium Suite, набор от нови и актуализирани хардуерни функции, предназначени да подобрят потребителското Yoga изживяване. Най-забележителна е подобрената клавиатура с 1,5 мм клавиши с капачка за комфорт и ефективност, по-бърза реакция при натискане и клавиши с покритие против омазняване за по-гладко докосване, като същевременно минимизира пръстовите отпечатъци или петна. В допълнение към клавиатурата, лаптопите, оборудвани с Lenovo Premium Suite, ще включват и четири микрофона за подобрени видео и аудио разговори, четири високоговорителя за намаляване на шума, по-тихи вентилатори и по-голям тракпад за по-лесно боравене със съдържание и по-добра ефективност като цяло.

Както при предишното поколение, всички лаптопи Yoga притежават Lenovo AI Engine+, което дава на потребителите бърза и интуитивна производителност с възможността да предвиждат нуждите си от гледна точка на мощност или батерия, въз основа на това, което правят на устройството си. Също така част от Lenovo AI Engine+ е Lenovo Intelligent Sense и Integrated Security, като и двете спомагат за поддържане на производителността по-гладка, безпроблемна и по-добре защитена.

Дефинирана със своята тънка, елегантна преносимост, линията Yoga Slim е известна не само с елегантния си външен вид, но и с лесната си мобилност – важна характеристика за поколение потребители, които искат да могат да създават, консумират и работят според собствените си изисквания. Това най-ново поколение Yoga Slim устройства стана още по-привлекателно с добавянето на PureSight OLED дисплей, даващ по-ясни, по-гладки и по-реалистични визуализации в TÜV EyeSafe certified екран.

С мощност и производителност на първо място, Yoga Slim 7 (14,5”, 8) и Yoga Slim 6 (14”, 8) идват с най-новото поколение процесори от серия AMD Ryzen 7000, осигуряващи бърза и силна производителност с повече от 60Whr батерия и опция за бързо зареждане за подобрена ефективност. Потребителите на Yoga Slim също могат да се насладят на новата интегрирана графична технология RDNA 3, за да позволят реалистични визуализации за създаване на съдържание и богат избор на развлечения на Yoga Slim дисплея.

Енджинът AMD Ryzen AI носи интелигентни нови функции на това поколение Lenovo Yoga Slim, включително AI Eye Gaze Correction, така че потребителите винаги да изглеждат така, сякаш гледат камерата по време на видео разговор, автоматично рамкиране на AI камерата, за да се гарантира, че главата на потребителя е винаги в картината и AI базирано на дълбочина замъгляване на фона, което позволява на потребителите да задават фонови изображения на определено разстояние от камерата.

Със създаването на съдържание в движение потребителите могат да помогнат за защитата на устройствата си, докато са навън с Lenovo Smart Lock, базиран в облак софтуер за сигурност, който им позволява отдалечено да намират, заключват, изтриват данни и възстановяват изгубеното или откраднато устройство.

Yoga Pro 9i: Върхова сила за съвършения творец

Специално за създателите на съдържание, Yoga Pro 9i от 8-мо поколение идва с до 13-то поколение Intel® Core™ мобилни процесори, NVIDIA RTX 4070 графика, заедно с по-голям топлинен капацитет, за да предостави на потребителите истинска мощност. Независимо дали редактират или рендират видеоклипове, извършват интензивно 3D моделиране или проектират графики, те могат да очакват гладко изживяване без стрес.

Наличен в два цвята, Tidal Teal и Storm Grey10, Yoga Pro 9i също така предлага PureSight Pro3 Display в 14,5-инчов и 16-инчов екран. С 16-инчовия модел с разделителна способност до 3.2K, 1200 нита яркост, 165Hz честота на опресняване и тройна цветова гама от 100% DCI-P3, 100% sRGB и 100% Adobe RGB, остри, плавни и реалистични визуализации ще привличат тези, които се стремят да постигнат висококачествени творения.

Новите и надградени функции в Premium Suite предоставят на потребителите подобрено изживяване с Yoga Pro 9i, независимо дали става въпрос за наличието на четирите шумопотискащи микрофона, така че потребителите да могат да бъдат онлайн навсякъде, или за по-тихите вентилатори за по-малко смущения. Сливането на комфорта с производителността също е възможно с новата 1,5 мм клавиатура Yoga, която се предлага с 0,3 мм клавиши за лекота и комфорт и по-голям тракпад, позволяващ ефективност. Включването на 5-мегапикселова уеб камера означава, че потребителите могат да се наслаждават и на визуално ясни, висококачествени видео разговори.

Изработен с 50% рециклирана пластмаса в клавиатурата и 50% рециклиран алуминий в долния капак, както Yoga Pro 9i (16”, 8), така и Yoga Pro 9i (14,5’, 8) притежават ENERGY STAR® и EPEAT® Gold Registered. В опаковката е използвана 100% FSC хартия и двете устройства се доставят с опаковъчна възглавница, съдържаща 90% рециклирана пластмаса.

Yoga Slim 7: Тънка, но мощна елегантност

За тези, които ценят стилната елегантност в леко устройство, но въпреки това се нуждаят от мощност и преносимост, за да постигнат творческите си амбиции, новото 8-мо поколение Yoga Slim 7 е точно за тях. С 14,5-инчов, до 3K PureSight OLED дисплей, осигуряващ по-ясни, по-гладки и по-реалистични визуализации, които се захранват от следващото поколение AMD Ryzen серия процесори 7000, потребителите могат да редактират и качват снимки в движение, да работят върху презентации или да участват във видеоконференции отвсякъде. А с TÜV Hardware Blue Light EyeSafe Certification, рискът от напрежение на очите е значително намален.

С дебелина само 13,9 мм (0,5 инча), Yoga Slim 7 е лесно преносим и се побира в малки пространства. Потребителите също така ще намерят новопроектираната клавиатура, съчетана с по-големия тъчпад, за по-ефективно и продуктивно изживяване. Друга впечатляваща характеристика в Premium Suite е включването на шест високоговорителя с два събуфера, разположени един до друг, което дава изключително качество на звука, независимо дали е по време на среща или при слушане на музика.

Друго значително подобрение в Yoga Slim 7 е батерията, която е с по-висок капацитет от 70 Whr7, позволяваща на творците да работят по-дълго, без да е необходимо търсене на електрически контакт. Функцията Rapid Charge Boost също така позволява бързо 15-минутно презареждане за още до 3 часа употреба. С двойни вентилатори и 30-ватов Thermal Design Performance в това поколение, потребителите могат да се насладят на по-хладна и по-тиха работа.

Yoga Pro 7 и Yoga Pro 7i: Силна производителност в елегантен дизайн

Комфортният дизайн на Yoga Pro 7 (който се доставя с опции за процесор AMD и Intel) съдържа мощен хардуер, комбиниран с графика NVIDIA RTX 3050 или 4050, което го прави високопроизводителен лаптоп, идеален за създатели на съдържание, изпълняващи много задачи едновременно. С повече мощност на батерията (до 73 Whr), този 15,6 mm (0,6-инчов) тънък лаптоп осигурява по-тихо и по-хладно изживяване, независимо от работното натоварване. Предлага се в 14,5-инчов PureSight Pro дисплей с до 3K резолюция, 400 нита яркост и 120Hz честота на опресняване, потребителите могат да се насладят на ясно, гладко визуално качество, независимо дали редактират видео, визия или създават презентация.

В допълнение към висококачествния дисплей, потребителите на Yoga Pro 7 могат да се насладят и на новите хардуерни функции, предлагани в Premium Suite, които включват качествено аудио и видео изживяване с четири микрофона с шумопотискане на гласовия идентификатор, четири високоговорителя и FHD инфрачервена връзка (IR) камера, сензор Time of Flight (ToF) и затвор за поверителност, както и подобрената клавиатура Yoga с 1,5 mm клавиши със защита от омазняване, предлагащи комфорт и по-бърза реакция при докосване. Yoga Pro 7 и Yoga Pro 7i привличат вниманието с елегантен, ултра-тънък дизайн, наличен в цветове Tidal Teal или Storm Grey.

Yoga 7 и Yoga 7i: Гъвкаво творчество

Отличаващ се със заоблени ръбове в полиран комфортен дизайн, Yoga 7 от 8-мо поколение е създаден за лесно боравене и гъвкавост. Верен на своята форма, конвертируемият лаптоп Yoga 7 дава възможност на потребителите да създават и консумират съдържание практически навсякъде с 360-градусови мултимодови възможности, които могат да обърнат устройството от пълноразмерен лаптоп в преносим таблет.

Актуализирани с най-новото 13-то поколение Intel CPU или процесори от серия AMD Ryzen 7000, създателите на съдържание могат да очакват силна и гладка производителност независимо дали редактират видео, снимки или стриймват музика. Висококачествен дисплей, с аспектно съотношение 16:10, до 2,8K OLED панел и 100% DCI-P3 точност на цветовете, позволява на потребителите да създават и споделят най-добрата си работа досега.

Yoga Slim 6: Лек и издръжлив за всички творци в движение

С тънък, лек и издръжлив дизайн, Yoga Slim 6 от 8-мо поколение има удобен алуминиев корпус, предназначен за тези, които са в движение. Вече се предлага с най-новото поколение процесори от серия AMD Ryzen 7000, осигуряващи по-бърза и гладка работа. Обновеният Yoga Slim 6 се предлага с две цветови опции – Misty Grey and Storm Grey.

Допълнително подобрете изживяването на лаптоп Yoga, като използвате софтуерни решения като Lenovo Vantage и Lenovo Smart Performance за оптимизиране на устройството, наблюдение на производителността, проверки на състоянието на компютъра, подобрена сигурност и дори разрешаване и предотвратяване на проблеми. В случай, че възникне проблем с компютъра, приоритетен достъп до експертни техници, бързи ремонти, добавена защита на устройството и софтуерна помощ с инструкции са налични с усъвършенстваната услуга Premium Care Plus.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *