Нови по-достъпни TWS слушалки от Sony WF-C700N

Sony има нови по-достъпни напълно безжични слушалки, WF-C700N. Моделът е създаден след обработка и анализ на огромно количество данни за формата и индивидуалната чувствителност на различните размери уши. Данните са събирани от момента, в който компанията пуска на пазара първите в света “ïn ear” слушалки през 1982 г.

Цилиндричният калъф за зареждане е малък и лесен за пренасяне в джоб или чанта. Можете да избирате между черно, бяло, лавандула и градински чай и да откриете най-подходящия за вас цвят.

Слушалките са с шумопотискащи функции и режим Ambient Sound. При режим Ambient Sound микрофоните за околна среда улавят повече звуци от света около вас, за да може да получите максимално естествено преживяване, докато слушате, и да не прекъсвате връзката със заобикалящия ви свят.

WF-C700N предлагат и функцията Adaptive Sound Control, която променя настройките за околен шум в зависимост от това къде се намирате и какво правите. Слушалките разпознават местата, които посещавате често, като например офиса, фитнеса и любимото ви кафене, и превключват между отделните режими в зависимост от ситуацията.

WF-C700N осигуряват високо качество на звука благодарение на технологията за подобряване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Използвани са 5 мм говорители.

Освен това има издръжливост на батерията до 15 часа с включената в кейса батерия, както и водоустойчивост IPX4. WF-C700N предлагат Multipoint връзка, което означава, че можете да ги свържете с две Bluetooth устройства едновременно.

WH-1000XM5 вече и в Midnight Blue

След пускането им на пазара през 2022 г. безжичните слушалки WH-1000XM5 стават носители на множество награди. Сега Sony добавя тяхна версия в цвят Midnight Blue.

Устойчив дизайн

При разработката на WF-C700N и WH-1000XM5 Midnight Blue Sony залага и на устойчивите решения. В опаковъчните материали и за двата модела не е използвана никаква пластмаса.

WF-C700N ще бъдат налично от м. април 2023 г. на цени от приблизително 259 лв.

WH-1000XM5 Midnight Blue ще бъдат налични от м. април 2023 г. на цени от приблизително 819 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *