Премиера на новите прахосмукачки роботи на Xiaomi в серии S и X

Заедно с дебюта за региона на новата линия смартфони Redmi Note 12, Xiaomi пусна две нови серии роботи прахосмукачки. Robot Vacuum S е с подобрена навигационна система, пригодена за домове и офиси. Series X пък е по-мощно предложение със специално проектираната автоматизирана базова станция, която поддържа устройството чисто и работещо.

Xiaomi Robot Vacuum X10 е с автоматизираната базова станция, която изсмуква контейнера за отпадъци от вашата прахосмукачка и може да съхранява до 60 пълни почиствания, преди да е необходимо да изпразните съдържанието ѝ. Освен това, новото устройство на Xiaomi има всмукателна мощност до 4000 паскала, въртящо се рамо за отпадъци и моп.

Добавена е специализирана LDS навигационна система за оптимизация на маршрута за по-ефективно почистване, а благодарение на батерията си от 5200 mAh почиства постоянно в продължение на три часа, преди да се върне обратно в базата си, за да презарежда автоматично.

Robot Vacuum S10+ е с опростена схема за управление и подобрена навигационна система. Благодарение на своята двулинейна лазерна 3D система за избягване на препятствия, той избягва опасностите и препятствията по пътя си, а в случай че имате килими, прахосмукачката Robot Vacuum S10+ на Xiaomi има система за откриването им, за да избегне намокрянето на по-дебели килими докато почиства.

Xiaomi представи и новия Xiaomi Robot Vacuum S10, най-достъпният модел, който е с до 4000 паскала всмукателна мощност, голяма батерия и усъвършенствана LDS навигационна система.
Пълният списък с новите роботи прахосмукачки на Xiaomi:

Xiaomi Robot Vacuum X10+ на препоръчителна цена 1599 лева.
Xiaomi Robot Vacuum X10 на препоръчителна цена 999 лева.
Xiaomi Robot Vacuum S10+ на препоръчителна цена 899 лева.
Xiaomi Robot Vacuum S10 на препоръчителна цена 599 лева.
Xiaomi Robot Vacuum E10 на препоръчителна цена 429 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *