Yettel вече предлага и телевизия

И Yettel вече предлага телевизионна услуга, но с някои особености. За да се възползвате от нея, първоначално, ще трябва да използвате и 5G интернет от компанията. Това става със съответния рутер и безжичен приемник за телевизори.

Скоро предстои и въвеждане на функционалности, които ще позволят гледане на определени модели смарт телевизори чрез приложение, както и в движение навън и дори в чужбина на територията на ЕС.

Така получавате интерактивна телевизия (запис, пауза, превъртане, гледане до 7 дни назад и др.), която ще е достъпна още на лаптоп и смартфон (през приложение). Предлага се качество в HD или 4K.

От телекома предлагат два телевизионни пакета, TV Favorite (100+ канала) и TV Max (200+), които могат да бъдат комбинирани с 50Mbps, 100Mbps и 300Mbps скорост на достъпа до интернет.

При избор на 2-годишен абонамент в момента получавате 6 месеца за по 1 лв. на месец. След това цените варират от 32.99 лв. до 49.99 лв. на месец, като има и такса 1.99 лв. на месец за устройство. За да гледате услугата на до 3 екрана се плаща по 3.98 лв. на месец.

Само за първите 1000 клиента от телекома предлагат пакет с допълнителни канали All in One Промо с включени HBO Full Pack, DiemaXtra и Max Sport Plus и 7/8 TV за 0 лв./мес. за първите 100 дни от договора.

Интерактивната телевизия и безкабелният 5G интернет за дома идват и с услугата „Онлайн защита“ за целия период на договора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *