Николай Андреев e Forbes CEO на годината за 2023

Главният изпълнителен директор на Vivacom спечели първото място в специалната лидерска категория на годишните бизнес награди на Forbes за 2023 година. Николай Андреев стана Forbes CEO of the Year близо две години след като оглави телекома.

„Благодаря на списание Forbes за това отличие, което има огромна стойност – не само за мен. Това признание е именно за екипа на Vivacom – истински отбор със страхотен професионализъм и екипен дух, с който постигнахме изключителни неща за толкова кратко време, в условия на толкова много предизвикателства, промени и неочаквани възможности. Най-сърдечно благодаря на всеки, който ме подкрепи в тази надпревара“, коментира Николай Андреев.

През последните три години Vivacom стана част от доставчика на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа United Group. За този период Vivacom изгради и 5G търговска мрежа, както и първата 10GIGA оптична мрежа в България. Въведени бяха и изцяло нови unlimited планове за първи път във всички ценови категории.

Специалната награда Forbes CEO на годината се присъжда след официално допитване до 100 доказани бизнес личности в страната, селекция на редакцията на списание Forbes и финално гласуване. В престижната класация компаниите и лидерите получават възможност да споделят своите успехи с обществото, а отличените получават високо признание за постигнатите резултати и мотивация за изкачването на нови върхове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *