HBO Max става Max

Малко повече от година след като стана ясно, че HBO Max и Discovery+ ще се слеят в една платформа, стана ясно и името ѝ. Сега Warner Bros. Discovery обяви, че предстои ребрандирането на HBO Max в Max, която ще запази съществуващото съдържание, но ще добави и такова от Discovery+.

Стрийминг услугата Max стартира на 23 май в САЩ, но няма да има ново приложение, поне първоначално. В даден момент ще бъде въведена промяна с новото име. Абонатите на HBO Max няма да обновяват информацията си като промяната ще е автоматична.

Max ще има три различни нива на абонамент. Първото е с реклами, като предлага до Full HD резолюция на две устройства едновременно за 10 долара месечно или 100 долара за година. Версия на този план без реклами ще е с цена 16 долара (150 долара за година), като има и възможност на изтегляне на съдържание, до 30 продукции.

Най-скъпият план е с цена 20 долара (200 долара годишно), резолюция 4K UHD, стрийминг на четири устройства едновременно и изтегляне на до 100 филма или епизода месечно. Добавена е поддръжка и за Dolby Atmos.

Предстои да видим какви ще са цените у нас и кога ще се осъществи трансформацията тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *