Yettel с 200 лв. отстъпка за AirPods 3rd Gen при покупка на iPhone 14

Този април Yettel предоставя възможност на почитателите на Apple, които планират да се сдобият със смартфон от актуалната серия iPhone 14. Независимо за кой модел става дума, iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro или 14 Pro Max, при покупка потребителите могат да се възползват от цели 200 лв. отстъпка от редовната цена на слушалките AirPods 3rd Generation с Lightning Case.

Така можете да ги вземете за 199,99 лв. вместо за 399,99 лв. Офертата важи при сключване на договор за мобилни услуги с план по избор за 24 месеца в цялата търговска мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора с въвеждане на промокод AIRPODS, без да е необходимо продуктът да се добавя отделно в кошницата.

AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case са леки, с характерния изчистен и стилен дизайн на бранда. Стеблото им е с 33% по-късно от това на предишното поколение, а към него е включен и сензор за управление на музиката и разговорите. Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане, а само 5 минути. Както AirPods, така и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *