AppGallery с приза „Best Alternative App Store of the Year“

AppGallery получи приза „Best Alternative App Store of the Year“ на наградите Mobile Games Awards (MGA) 2023. Това е признание, което отличава най-добрите мобилни устройства и ангажимента на AppGallery към неговите потребители и разработчици.

От стартирането си през 2018 г., AppGallery се разраства като вече има над 580 милиона активни потребители месечно с 10% увеличение извън Китай през последните 12 месеца. Благодарение на приобщаващия характер на платформата, потребителите, които не са от Huawei, могат лесно да получат достъп до AppGallery.

Първо, те трябва да изтеглят и инсталират AppGallery от уебсайта. След това трябва да инсталират HMS Core – AppGallery няма да работи без него, и накрая да създадат Huawei ID за изтегляне на приложения и игри.

AppGallery постоянно работи в посока сътрудничество с най-добрите световни марки и разработчици на игри, за да се гарантира, че потребителите получават уникални и интелигентни изживявания и имат достъп до някои от най-търсените мобилни игри. За да бъде още по-примамлив за геймърите, AppGallery редовно провежда сезонни кампании, предлагащи изключителни промоции.

Те включват отстъпки при изтегляне на приложения, отстъпки за покупки в приложението и дори ексклузивни пакети с подаръци и бонуси, които им помагат да останат на първо място в играта, която играят. AppGallery също провежда годишни кампании на Game Fest, за да насърчи потребителите да опознаят нови начини за игра на платформата със серия от изключителни предимства.

Наличието на игри, подкрепени от редица потребителски промоции, демонстрира способността на платформата да се погрижи за разнообразните предпочитания на геймърите в европейския регион. Освен игри, AppGallery предлага приложения в 18 категории, включително новини, социални медии, финанси, развлечения и други. Това означава, че всички очаквания на потребителите ще бъдат изпълнени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *