IWG с двe нови хибридни работни пространства в София

IWG обявява две нови Regus локации за хибридни работни пространства в София. Заедно с предишните локации в Пловдив, това е пето пространство в София и седмо в България. Единият нов офис се намира в European Trade Center (бул. “Цариградско шосе” 115К) и отвори врати през февруари, а другият, Regus Labirint Centre, ще бъде открит през лятото на 2023 г. в квартал Люлин (ул. “Петър Дертлиев” 25).

На глобално ниво вече повече от 8 милиона души в над 3 500 локации в около 120 държави се възползват от хибриден начин на работа в съвременни и технологично оборудвани споделени офиси благодарение на IWG, Regus и Spaces.

Regus European Trade Center предлага индивидуални офиси, споделени пространства и временни офиси, оборудвани с високоскоростен интернет, копирни машини за печатане и сканиране. Regus Labirint Centre се намира в кв. Люлин и е с площ от близо 600 кв.м. Новата локация на Regus предлага офиси, съвместни работни пространства и заседателни зали, както и удобни транспортни възможности, като метростанция на 50 м разстояние, паркоместа, търговски център и парк. Сградата има свой собствен ресторант и фитнес зала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *