Рекламната платформа Petal Ads дебютира на фестивала OMR с мастърклас

Рекламната екосистема Petal Ads (преди позната като HUAWEI Ads) ще проведе майсторски клас на тазгодишния фестивал Online Marketing Rockstars, който ще се проведе в Хамбург, Германия в периода 9-10 май.

OMR, известен още като Online Marketing Rockstars, е водещо европейско събитие за дигитален маркетинг, което събира професионалисти от индустрията, за да споделят прозрения, тенденции и иновации в сферата на дигиталния маркетинг.

В сесията Защо сега е подходящият момент да се свържете с ценна аудитория от цял свят, експертите на Petal Ads ще разкрият бъдещето на мобилната реклама на устройства, задвижвана от AI и машинно обучение. Те ще споделят как брандовете могат да увеличат и монетизират своя обхват с ексклузивен инвентар. MMA Germany, водещата търговска асоциация в Европа, ще говори за нарастващото значение на рекламата при смарт устройствата.

Участниците могат да очакват ценна потребителска информация, да научат приложими стратегии и най-добри практики за нетрадиционни дигитални канали за максимизиране на приходите. Присъстващите ще чуят от водещи марки и агенции, които са си сътрудничили с Petal Ads, за това как те са се възползвали от рекламната платформа, за да стимулират нови продажби за модната индустрия и търговията на дребно.

Посетителите на фестивала могат да се регистрират за майсторския клас през официалния уебсайт на OMR Festival.

По време на фестивала OMR посетителите ще имат възможност да посетят рекламния щанд на Petal Ads (A4 F06). Тук екипът ще работи с посетители – марки или агенции – за да покаже възможностите на платформата.

Petal Ads продължава да отбелязва растеж

През изминалата година платформата достигна 9-кратно увеличение в своята мрежа от рекламодатели и 4-кратно увеличение в своята мрежа от издатели, което им помага да достигнат до повече от 730 милиона активни нови клиенти.

Оперирайки в над 170 държави и региони, Petal Ads вече работи с повече от 60 сертифицирани агенции в световен мащаб чрез партньорската програма Petal Ads, като AppSamurai, AVOW, MakingScience и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *