Glovo вече доставя продукти от BILLA

Glovo и BILLA България стартират партньорство, което ще позволи на клиентите на платформата да се възползват от доставка на над 4 000 продукта, предлагани в хипермаркетите на ритейлъра. Първоначално ще бъдат включени 8 магазина от веригата в София, като на по-късен етап са планирани и партньорства с хипермаркетите в останалите големи градове.

След като влязат в секцията „Супермаркет“ в приложението на Glovo, потребителите избират BILLA, селектират желаните продукти на цените, предлагани в супермаркетите, и ги получават до посочения адрес в рамките на 30-60 минути.

Потребителите могат да избират измежду артикули в 20 различни категории, сред които са свежи плодове и зеленчуци от „BILLA Градини“, печива и тестени изделия от „BILLA Пекарна“, месо и риба, напитки, козметика и продукти за домашните любимци. Продуктите включват още стоки на български производители, био продукти и месо на скара от кулинарния щанд. През приложението потребителите могат да се възползват и от регулярните оферти на хипермаркета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *