Huawei FreeBuds 5 вече са налични в България

Новите напълно безжични слушалки Huawei FreeBuds 5, които са с иновативен и Open-fit дизайн вече са на българския пазар в мрежата на А1, Yettel, Vicacom, Технополис и Зора, с препоръчителна цена от 299 лв.

Заложено е на стебло под ъгъл 32 градуса, което води до оптимално разпределяне на теглото, като има и извивка за подобрено удобство в самата слушалка. Моделът използва двойни магнитни говорители и аеродинамично подобрение на звуковото налягане.

Високото качество на звука е постижимо чрез Hi-Res Audio Wireless с LDAC, както и L2HC. Добавен е също така адаптивен еквалайзер и има персонализиран звук според ухото в реално време. Въпреки отворения дизайн (без силиконови накрайници) е включена технология за активно шумопотискане от трето поколение с два режима – General и Cozy.

Налични са по три микрофона, което помага и при шумопотискане при разговори. С един заряд се постигат до 3.5 часа автономност с ANC или 5 часа без ANC. С вградената в кейса батерия общото време достига до съответно 20 и 30 часа. Има и технология за бързо зареждане, като за 5 минути зареждане получавате 2 часа плейбек.

Поддържа се сензорно управление чрез плъзгане, почукване и задържане, както и свързване с две устройства едновременно. Слушалките са със сертификация IP54.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *