Sony SRS-XV800 е нов високоговорител за партита

Sony представи новия високоговорител SRS-XV800. Моделът се отличава с технологията Omni-directional Party Sound, която доставя силен звук навсякъде в помещението. Устройството включва пет високоговорители, като има и посдилен бас, благодарение на X-Balanced Speaker.

X-Balanced Speaker е с почти правоъгълна диафрагма, която осигурява максимална площ на високоговорителя и увеличава звуковото налягане за по-дълбок, ударен бас.

Благодарение на вградената батерия на SRS-XV800, осигуряваща до 25 часа музика, а има и бързо зареждане, с което получавате заряд за 3 часа в работен режим само с 10-минутно зареждане. Налични са вградените колела и дръжка, които позволяват по-лесното придвижване.

Моделът е снабден и с осветителна система, която възпроизвежда фонова светлина. SRS-XV800 предлага два отделни входа за караоке и китара, интуитивен осветен сензорен панел, клас на водоустойчивост IPX4 и Bluetooth Fast Pair за Android.

Новият SRS-XV800 е съвместим с приложенията Sony | Music Center и Fiestable. За части от корпуса е използвана оригиналното разработената за Sony рециклирана пластмаса.

SRS-XV800 ще бъде наличен а продажба в от м. май 2023 г. на приблизителна цена на дребно от 1399 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *