HUAWEI P60 Pro става част от фестивала LUNAR, който започва днес

HUAWEI е един от участниците във второто издание на Фестивала на светлините LUNAR, който ще се състои в рамките на четири вечери – между 11 и 14 май 2023 г. От 9 часа вечерта до полунощ неговите светлини ще преобразяват едни от най-красивите сгради, паркове и площади в София, чрез вълнуващи 3D мапинг проекции и светлинни инсталации на артисти от цял свят.

Фестивалът на светлините LUNAR e инициатива на българското студио за визуални ефекти MP-STUDIO, в партньорство с един от най-известните светлинни фестивали в света Festival of Lights International.

Фестивалът на светлините LUNAR се случва и 2 дни след Европейската премиера на новия фотографски флагман HUAWEI P60 Pro. Той е патрон на светлинната инсталация CYBERFLO, в която преобразяващи се цветя в стил стиймпънк пулсират в ритъма на светлината и мрака, и в симбиозата на природата и технологиите.

Междувременно има и специален фотографски уъркшоп „Светлини и сенки – нощната фотография в града“ на фотографа Иван Шишиев, който ще се проведе на 13 май от 18.30 часа в Hyatt Regency Sofia.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *