TRUCK EXPO 2023 ще покаже най-новите технологии при тежките и специализирани превозни средства

Автомобилната индустрия е един от най-динамично развиващите се сектори през последните години. Независимо от всички промени, прекъсвания, недостиг на компоненти, забавяне в производството и доставките през турболетните 2020 – 2021-ва година, 2022-ра се оказа от най-успешните за тежкия автомобилен транспорт у нас, с регистрирани над 3500 нови товарни автомобила. Междувременно през юни у нас ще се проведе изложението TRUCK EXPO 2023, на което имаме удоволствието да сме медиен партньор за поредна година.

TRUCK EXPO 2023 се организира от Асоциацията на автомобилните производители за 6-ти път. Участието си във форума са заявили BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES BENZ, RENAULT TRUCKS, VOLVO TRUCKS, както и производителите на ремаркета и полуремаркета с марките SCHMITZ CARGOBULL, DOLL, KÖGEL, KNAPEN, CTE TRAILERS, MEILLER, WEKA, WIELTON, цистерните SANTI, гондолите MENCI. Ще бъдат изложени най-новите модели в лекотоварния сегмент – категория N1 на CENNTRO, FORD, PIAGGIO Commercial, TOYOTA, както и всички съпътстващи продукти и услуги в сектора, събрани на едно място – фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Изложението ще се проведе от 8 до 10 юни, като е безплатно за посетители след регистрация. TRUCK EXPO 2023 ще е в Пловдив, на територията на Международния панаир. Там ще бъдат представени всички нови разработки и подобрени двигатели за камиони с вътрешно горене с висока ефективност, както и такива, които могат да работят с горива с ниски или нулеви емисии, като природен газ, метан, етанол и същевременно осигуряват производителност, идентична с днешните дизелови двигатели. Електрическите камиони също се оказаха изненадващо успешни в определени приложения и водещите производители смело завземат този сегмент – най-вече за дистрибуция, строителство и комунални услуги в градски условия, за местен и регионален транспорт. Носителите на най-престижните награди в автомобилната индустрия за 2023 г. и множество премиери очакват посетителите на най-голямото изложение за камиони, автобуси и специализирани превозни средства у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *