Marquee TV влиза в каталога на EON

От вчера Marquee TV, услуга за стрийминг на сценични изкуства, вече предлага своя видео каталог в рамките на интерактивната ТВ платформа на Vivacom. Платформата представя съдържание от магичния свят на изкуството и многообразие от културни предавания.

Благодарение на нея любителите на класическата музика ще могат да присъстват виртуално на представления на Кралския театър в Лондон, Операта в Сидни, Метрополитън Опера в Ню Йорк и много други престижни зали. В допълнение услугата предоставя достъп до оригинални документални филми и подбрани кадри зад кулисите, позволявайки на зрителите да надникнат в света на сценичните изкуства.

Новата услуга в EON Видеотека предоставя достъп до над 500 предложения от света на изкуството. Тя дебютира с безплатен пробен период за всички клиенти на EON за 30 дни – до 15 юни вкл. След края на този период всички потребители с пакет EON PREMIUM ще имат напълно безплатен достъп до новото съдържание.

Платформата ще бъде безплатна и за нови абонати на пакет EON FULL с 2-годишен абонаментен план. За всички останали абонати на EON, Marquee TV ще се предлага като допълнителна услуга срещу месечен абонамент от 16.99 лв. с ДДС.

От Vivacom споделят, че за две години от старта си интерактивната телевизия EON тя е избрана от над 600 000 (230 000 сключени договора).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *