ASBIS добавя в каталога си продукти на Midea

Един от големите дистрибутори на технологични продукти, ASBIS обяви партньорството си с Midea. В това число ще се предлага новият модел Smart Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление чрез мобилно приложение.

Този модел, както и още няколко вентилатора на Midea са достъпни за закупуване чрез дистрибуторската мрежа на ASBISc в Румъния, България, Литва, Естония, Латвия, Хърватия, Унгария, Словакия и Словения. Компаниите са подписали споразумение за дистрибуция, за да разширят предлагането на продукти и да разширят позиционирането си в страните.

Midea е производител на смарт домакински уреди, включително климатици, хладилници, перални машини и др. Вентилаторът Midea Smart Bladeless предлага генерира въздушен поток чиято максималната скорост на въздуха се усеща на разстояние до 10 метра. Потребителите могат също така да настроят функцията за осцилация да бъде неподвижна или да се завърти на 60 градуса.

Той е и с компактен размер, което го прави лесен за преместване и съхранение. Моделът също така пречиства въздуха като използва плазмено-йонна технология и HEPA филтри, които отговарят на строги стандарти за сертифициране. Вградени сензори определят температурата на околната среда и автоматично осигуряват необходимия вятър благодарение на технологията SensiCool. Програмираният режим на заспиване автоматично затъмнява дисплея и осигурява 3 селективни режима на вятъра с най-нисък шум от 38 db.

Дистанционното управление чрез мобилно приложение позволява на потребителите да регулират скоростта на вентилатора и нивото на пречистване на въздуха, където и да се намират, а има и вграден таймер.

ASBIS очаква да продължи партньорството си с Midea, и да предложи на клиентите си още продукти в бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *