Lenovo пуска решения за дигиталното работно място

Lenovo Solutions and Services Group (SSG) стартира Digital Workplace Solutions (DWS), ново портфолио от управлявани услуги с интелигентни инструменти и системи. DWS предоставя свързани с работата технологии, сигурност, ефективност и удовлетвореност на служителите, така че ръководителите да могат да постигнат ключови резултати от работата.

Според скорошно проучване, поръчано от Lenovo, девет от десет (90%) ИТ директори казват, че от тях често се иска да вземат бизнес решения извън приемането на нови технологии. Набиращи скорост са фокусираните върху хората предизвикателства като:

• Управление на отдалечена работна сила (59%)
• Придобиване/задържане на таланти (59%)
• Управление на глобални екипи (58%)
• Разнообразие, справедливост и приобщаване (55%)

Lenovo DWS помага на организациите да подобрят конкурентността си по-бързо, като разчитат на управлявани от Lenovo услуги, осигуряващи персонализирани работни среди, фокусирани върху хората и оборудвани с инструменти, отговарящи на най-важните бизнес проблеми.

Портфолиото обхваща ИТ среди, за да се срещне с бизнесите там, където се намират, в тяхното трансформиращо пътуване с пълен каталог от гъвкави услуги от край до край:

Дигитални консултантски услуги на работното място – Диагностицирайте и проектирайте хардуерни и софтуерни пейзажи, за да подобрите производителността и потребителското изживяване.
Персонализирана конфигурация – Внедрете персонализиран пакет от приложения и услуги, които отговарят на различни дигитални потребителски персони и нужди.
Сътрудничество и производителност – Пакет от интегрирани приложения за сътрудничество, внедряване на най-доброто от сходните решения, интегрирани и управлявани бек-енд удостоверения.
Унифицирано управление на крайни точки – Управление на цялата инфраструктура на устройствата, IOT устройства от следващо поколение, оптимизирана и интегрирана политика за донасяне на собствено устройство (BYOD).
Сервизно обслужване от следващо поколение – Фокусирано върху опита на служителите, интегрирана поддръжка за устройства и приложения, превантивна поддръжка, автоматизация и самообслужване.
Сигурност – Професионални и управлявани услуги за сигурност, осигуряващи внедряване и текущо управление на най-добрите решения за сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *