Новото издание на конкурса „Сайт на годината“ стартира на 24 май

Конкурсът „Сайт на годината“ стартира за 6-та поредна година, като участниците ще бъдат оценявани от 40-членно жури от доказани специалисти в дигиталната сфера и също така от младежко жури. Организатор на традиционния конкурс е Фондация за активно развитие на уеб в България.

Има общо 14 категории, като всеки проект се оценява от 7 до 15 специалисти. Наред с професионалното жури победители се излъчват и от публиката, която всяка година е над 8 500 човека. Конкурсът се провежда в рамките на 5 месеца и битката се води сред 150 -160 участници. Победители получават статуетка и грамота по време на официална церемония през месец ноември.

В деня на старта (24 май) регистрацията за конкурса е 80 лева – 50% от редовната цена. Мисията на конкурса Сайт на годината е да поддържа платформа, която предоставя възможност на участниците да получат съвети и препоръки за своите уебсайтове като неразделна част от оценяването им. Също така има възможността за подобряване на дигиталното присъствие на своя уебсайт в 3 сегмента – дизайн, програмиране и маркетиране.

В конкурса могат да участват сайтове на всички езици, които са създадени в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *