Нова версия на аналитичния софтуер Tableau

Първата за тази година нова версия на аналитичния софтуер Tableau включва редица новости. Тя предлага по-бърз начин за работа с данни чрез новата функция Data Mapping, позволяваща с няколко клика да се избере кои полета от реалния източник на данни да заменят тестовата информация.

Новата версия на аналитичния софтуер предлага и подобрена интеграция със Slack. Чрез нея потребителите вече могат да търсят и споделят графики и визуални анализи директно в съобщения и канали без да напускат приложението.

Динамично променящите се координатни оси са друго нововъведение в Tableau 2023.1, което определя начина, по който потребителите виждат информацията, с която работят. Новата версия на BI решението предлага и лесен достъп на различни външни потребители до подходящите за тях данни. С развитието на възможностите на т.нар. Embedded Analytics, Tableau предлага нови усъвършенствани възможности за задаване на филтри, осигуряващи максимална персонализация и достъп до точно определени данни на всеки отделен потребител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *