Nokia 2660 Flip вече се предлага в ярко розово и зелено

Класическият мобилен телефон с капаче Nokia 2660 Flip вече се предлага в Pop Pink и Lush Green, които според компанията се въвеждат, за да посрещнат нарастващия интерес към сгъваемите телефони с бутони от страна на поколението Z и милениалите, които искат да ограничат времето пред екрана на смартфона.

HMD Global, компанията зад телефоните Nokia, съобщава, че пазарният дял на сгъваемите телефони през 2022 г. се е удвоил спрямо 2021 г. и очаква по-нататъшен растеж през 2023 г., тъй като хората се откъсват от смартфоните си в полза на личния контакт.

Тенденцията, произтичаща от САЩ и предизвикана от поколението Z и милениалите, предвижда ръст на пазара на функционални телефони с 5 % само в Северна Америка през следващите пет години въз основа на съществуващите опасения за общественото здраве.

Розовият Nokia 2660 Flip вече е наличен в търговската мрежа у нас на препоръчителна цена 159,99 лв. в комплект със станция за зареждане, а зеленият се очаква съвсем скоро. Можете да опитате късмета си и в съвместната игра на телефоните Nokia и BelleBox, които имат игра с награди, включително Nokia 2660 Flip в цвят Pop Pink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *