Потребителите на Viber с 3 месеца достъп до Spotify Premium

Rakuten обяви партньорството си със Spotify, като ще предложи на потребителите си безплатен тримесечен тестови период за Spotify Premium. Viber държи силен пазарен дял в регионите на Централна и Източна Европа и Азиатско-тихоокеанския регион, с до 98% пенетрация.

Предложението ще бъде достъпно за потребителите на Viber в избрани страни в Близкия изток, Азия и Европа – включително и в България. Отговарящите на условията потребители* ще могат да активират три месеца безплатен Premium абонамент.

Потребителите могат да активират предложението по няколко начина във Viber: през банери в платформата, през официални съобщения от Viber директно в приложението и през публикации в официалните локални канали на Viber.

За достъп до офертата, моля, уверете се, че е инсталирана най-новата версия на приложението Viber: https://vb.me/purplepr

*За тестови период на Premium, отговарящите на условията потребители ще включват потребители на Viber от страните, описани по-горе, които са навършили 18 години и са нови или съществуващи потребители на Spotify, които никога преди не са използвали Spotify офертите, споменати по-горе, в техните държави или никога не са били абонати на Spotify Premium.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *