Стартира конкурсът за мобилна фотография HUAWEI XMAGE 2023

Традиционният конкурс за снимки, заснети със смартфони на Huawei, отново е тук, със специално издание за българските фенове на марката. Тази година той се провежда под името HUAWEI XMAGE 2023 и тема „Повече светлина в моята история“.

Huawei кани всички притежатели на смартфон на марката, независимо от модела, да споделят в Instagram или Facebook кадри от своята история – незабравими моменти, вълнуващи дестинации, които са посетили, уловени градски етюди или природни феномени, и всичко, което показва техния уникален поглед към света през обектива на мобилната им камера. За да участват в конкурса, снимките трябва да са публикувани в периода от 1 юни до 15 август 2023 и да са тагнати в публичен пост във Facebook или Instagram с хаштаг #HUAWEIXMAGEBG.

Наградата

Няма ограничение за броя публикувани и тагнати снимки от един участник, всяка една от тях ще бъде оценена и ще има шансове да донесе на автора си наградата в конкурса – флагманът на мобилната фотография Huawei P60 Pro. Снимките, участващи в конкурса, трябва да са заснети само с устройства на Huawei, но се позволява обработка със софтуер на трети страни. За по-конкретни изисквания прочетете условията на конкурса.

Двоен шанс

Всеки участник в локалния конкурс „Повече светлина в твоята история“ може да се включи със същите кадри и в избрана категория на глобалния конкурс HUAWEI XMAGE 2023 тук: https://gallery.consumer.huawei.com/. Наградите, спечелени в единия конкурс, не изключват спечелване и в другия.

Творбите, тагнати за участие в българското издание, ще се оценяват от локално жури по три основни критерии – художествена стойност, качество и уникалност. Победителят ще бъде обявен на 1 септември 2023 год., във Facebook страницата на Huawei България https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/, както и на стори в Instagram профила й https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

Журито на конкурса

От страна на Huawei в журито участват Анди Мяу, Генерален мениджър, и Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. Българската професионална общност е представена от Таня Дечева, асистент по фотография в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, а талантливите фенове на Huawei – от двама победители в предишни фотографски конкурси на марката. Светлин Йосифов е носител на награди от Huawei кактo на глобално, така и на локално ниво. През 2020 година той печели локалния конкурс Huawei Next Image Awards, и е награден в категорията “Портрет“ на неговото глобално издание, а Кристиян Петров е победител в последния досега локален фотографски конкурс на марката – „Spread the Love for Mate 50 Pro“.

One thought on “Стартира конкурсът за мобилна фотография HUAWEI XMAGE 2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *