euShipments с по-добри условия за доставки до Западна Европа

Русенската логистична компания euShipments.com обяви, че прави още по-достъпни своите услуги за доставки до Западна Европа. Това включва нови, подобрени транзитни времена и значителни отстъпки от активните за 2023 г. ценови условия за международни доставки.

Специалните индивидуални оферти ще се изготвят до 30.06.2023 г., а размерът на отстъпките ще зависи от фактори като брой пратки, адрес на товарене на пратките, тяхното средно тегло и различните добавени услуги като “Обявена стойност” и/или “Наложен платеж”. С това всички български онлайн търговци, продаващи или планиращи продажби в западноевропейските страни, вече могат да се възползват от конкурентни условия.

Българското дружество разполага с мрежа, покриваща 27 държави в Европа, както и с 12 фулфилмънт центъра из целия континент, четири от които са собственост на компанията. Текущата оптимизацията в услугите е част от дългосрочната стратегия за бизнес развитие на логистичната компания. В края на миналата година тя осъществи и първото си придобиване на друго логистично дружество – в Хърватия, а до броени дни очакваме и ново придобиване, този път в Румъния. Компанията има амбициозни планове за разширяване на своята мрежа за фулфилмънт и международни доставки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *