Безкабелната телевизия на А1 вече се използва на над 100 000 устройства

Безкабелната телевизия на А1 вече работи на над 100 000 устройства, споделят от телекома. Приложението Xplore TV за смарт телевизор е достъпно на широк набор от устройства и операционни системи, предлагайки интерактивна телевизия с над 200 канала в SD, HD и 4K в цялата страната и без значение кой е доставчикът на интернет на услугата.

Смарт телевизорите могат да използват както Wi-Fi, така и стандартна интернет свързаност през кабел, а приложението замества досегашните приемници, с които се предлага услугата.

Всички потребители на приложението могат да спират на пауза, да превъртат напред и назад, и да гледат архив на предаванията до 7 дни назад с визуализация на детайлна информация. Xplore TV за смарт телевизор предлага и разширени възможности за търсене на конкретно съдържание, създаване на списък с любими предавания и препоръки на база зрителските навици. През месец май абонатите на безкабелна телевизия на А1 са гледали най-често новини и разнообразни риалити формати, като сред предпочитанията им се открояват също и хитови филми, сериали и мачове от Шампионската лига.

Приложението за смарт телевизори работи към момента е съвместимо с 95% от актуалните модели смарт телевизори на пазара. Сред тях са модели на Samsung с версия на операционната система Tizen 4 или по-висока, LG с Web OS от версия 4, Hisense с Vidaa 4 или по-нова, и телевизорите и мултимедийните устройства с операционна система Android TV 9 или по-висока, сред които попадат модели на марки като Philips, Sony, Sharp, TCL, Vestel, HiSense, Panasonic, JVC, Toshiba, Xiaomi, Huawei и др.

Клиентите на А1 могат да се възползват от същите тарифни планове и оферти, които се предлагат текущо с пакети до над 200 канала, на цени започващи от 9,99 лева на месец. Настоящите клиенти на телекома могат да добавят смарт телевизор и като допълнителен приемник към съществуваща услуга, като за целта дори не е необходимо да посещават магазин. Това също може да се направи изцяло онлайн през приложението Моят А1.

One thought on “Безкабелната телевизия на А1 вече се използва на над 100 000 устройства

  • юни 14, 2023 at 1:22 pm
    Permalink

    Ако говорим за устройства на Huawei, аз съм най-доволен. Тотални лидери на пазара. Може да се гледат и сериали/филми през Netflix, Disney + или Nova дори от AppGallery.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *