Xiaomi раздава над 100 награди в промо игра за новата серия Redmi Note 12

През април Xiaomi представи за България най-новата си серия смартфони Redmi Note 12, като с част от тях ви запознахме отблизо. Сега от компанията стартират и промоционалната игра „Открий света на цветните приключения“, обвързана с новите попълнения.

При покупка на някой от новите смартфони можете да спечелите награда. На първо място Xiaomi подарява 1 ваучер за екскурзия за двама в Кападокия на стойност 2000 лв. от SDI Travel. Сред наградите присъства и 1 ваучер на стойност 1000 лв. от платформата за ваучери за преживявания Gift Tube (www.gift-tube.com).

Друга награда, която ще се връчи на четирима победители от промоционалната игра, е електрическият скутер Mi Electric Scooter 3. Раздават се и 15 броя безжични слушалки Xiaomi Buds 3, но и 10 броя от смарт часовника Redmi Watch 3. Xiaomi в България подарява още и 20 брандирани комплекта тениска + шапка и 20 комплекта хавлия за плаж + шапка, които са идеални за посрещане на летните месеци.

Можете да се включите в играта до 30.06.2023 г. като закупите някой от следните модели: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12S или Redmi Note 12 от участващите в играта магазини (всички магазини на “Виваком”, “Yettel” и “А1”, оторизирания магазин Xiaomi в Paradise Center, София, всички магазини на “Технополис”, “Зора”, “Техномаркет”, онлайн магазина mi-bulgaria.com и онлайн магазините technopolis.bg, technomarket.bg, zora.bg, vivacom.bg, yettel.bg и a1.bg и други официални оторизирани дистрибутори на Xiaomi в България).

След извършването на Вашата покупка е необходимо да се регистрирате на този линк – https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion, до 15.07.2023 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *