Xiaomi и Leica в колаборация за старта на четвъртото издание на Xiaomi Master Class

Xiaomi официално обяви четвъртото издание на Xiaomi Master Class, подкрепен от Leica, включващ серия от образователни онлайн курсове по фотография, водени от инструктори на Leica Akademie. Първият онлайн курс за този сезон се ръководи от известния италиански фотограф Еоло Перфидо и стартира на 26 юни 2023 г.

Водена от световноизвестни фотографи като Мат Стюарт, Чарли Клифт, Хана Рейес Моралес, Алън Шалер и други, поредицата е създадена като възможност за участниците от цял свят да черпят вдъхновение от майстори и да усъвършенстват своите фотографски умения.

Първият професионалист, който стартира четвъртия сезон на Xiaomi Master Class, е прочутият италиански фотограф Еоло Перфидо, изявен инструктор на Leica Akademie, специализиран в портретна, рекламна и улична фотография. Еоло ще се съсредоточи върху монохромната фотография – формат, с който е най-известен и е печелил множество награди. Той ще сподели своята философия и вдъхновение за черно-бялата фотография и ще преподава практически техники, които участниците да прилагат в тяхната работа. Еоло ще завърши всеки урок със задача, предлагаща конструктивни насоки към работата им.

В допълнение към онлайн курсовете, програмата Xiaomi Master Class ще включва и офлайн семинари, които ще се провеждат в избрани магазини на Xiaomi по целия свят, където местните фенове на бранда могат да участват в практически сесии по фотография, водени от известни фотографи. Първата и втората спирка са планирани за 17 юни 2023 г. във Филипините и 18 юни 2023 г. в Италия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *