Vivacom започна продажбите на Huawei Watch 4 и Watch 4 Pro

Най-новата серия смарт часовници на Huawei – Watch 4 вече е налична от Vivacom. Цените са от 21,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 300 за Watch 4 в комплект със слушалки Freebuds 5i до 2 юли. Watch 4 Pro в комплект със слушалки Freebuds 5i отново до 2 юли, може да бъде закупен на цена от 28,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Отличителното за серията Watch 4 е, че предлага съставяне на електрокардиограма и 8-канален оптичен сензор за сърдечен ритъм с технология TruSeen 5.0+, като по този начин тя осигурява мониторинг на показателите за сърдечно здраве като аритмия, пулс и модели на промяната му.

Серията идва и с нова функция за проверка на дишането. Обективни индикатори като честота на дишане, диапазон на SpO2 и звуци при кашлица, заедно с информация за риск при тютюнопушене или замърсяване на въздуха, са база за оценка на здравето на белите дробове с помощта на патентован алгоритъм за анализ на респираторния спектър.

Watch 4 е с 1.5-инчов AMOLED дисплей, покрит със сферично сапфирено стъкло и с 46-мм стоманен корпус с водоустойчивост на дълбочина до 30 метра. Има и eSIM функционалност. При Watch 4 Pro корпусът е 48-милиметров и изработен от титанова сплав TC4. Батерията на Watch 4 Pro издържа до 4.5 дни с един заряд или 21 дни в режим Ultra-long.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *