Вижте възможностите на Huawei nova 11 Pro в кадри на студенти от НАТФИЗ

Huawei си партнира с Националната академия за театрално и филмово изкуство (НАТФИЗ) „Кръстьо Сарафов, за да покаже възможностите на смартфона nova 11 Pro. “Особено приятно впечатление в мен оставя режимът за нощно снимане, заради качеството на получените образи в условия с много ниска осветеност. Въпреки че камерата няма вградена диафрагма в обектива, софтуерното постигане на дълбочина на рязкост в Portrait и Аpperture режимите е на добро ниво.”, споделя Таня Дечева, преподавател асистент по фотография в НАТФИЗ.

Четирима нейни студенти, истински представители на поколението ‘nova” – Десислава Юмерова, Боян Кривошиев, Никола Узунов и Владислав Велчев, демонстрираха способностите на камерата на nova 11 Pro в областта на портретната фотография в реална ситуация на парти обстановка. В ролята на обекти за портретите влязоха моделите на Ивет Фешън – Ясна, Стилиана, Мила и Никол, подготвени от екипа на стилистите Слав и Хубен.

Ето и коментарите и избрани кадри заснети от студентите по фотография:

Десислава Юмерова /IV-ти курс/: Това, което най-много ми допадна, беше макро обективът и нощният режим. Много хубаво прелива цветовете, когато има различно осветление. Телефонът е лесен за използване и снимане, даже когато моделът се движи.

Боян Кривошиев /III-ти курс/: Удобната камера, която може да предложи различни изобразително-изразни средства, е много важна за един фотограф, за да може той да улови всеки миг по начина, по който го вижда. Възможностите на широкоъгълната и макро камерата, съчетани с широкия спектър от технически възможности на “про” режима, събрани в удобния корпус на HUAWEI nova 11 pro, ми дава самочувствието, че мога да изследвам света пред себе си без ограничения.

Никола Узунов /IV-ти курс /: Хареса ми колко е компактен телефонът и как можеш да заснемеш всичко навсякъде и по всяко време! Харесах също, че има нощен режим на камерата и може да направиш кадри с по-слабо осветление или през нощта! Имал съм предишен модели на Huawei и ми направи впечатление, че този е снабден с по-широка оптика.

Владислав Велчев /II-ти курс /: Хареса ми, че има широкоъгълна камера. Макрото също е хубаво, има и добри опции за портретни снимки.

Междувременно можете да се включите до 15 август 2023 г. в локалния конкурс XMAGE на Huawei България с тема „Повече светлина в моята история“. Най-добрата снимка ще получи Huawei P60 Pro в цвят Rococo Pearl. Условието е всеки участник да сподели публично снимка, заснета с Huawei смартфон, независимо от модела, във Facebook или Instagram с хаштаг #HUAWEIXMAGEBG.

One thought on “Вижте възможностите на Huawei nova 11 Pro в кадри на студенти от НАТФИЗ

  • юни 26, 2023 at 1:30 pm
    Permalink

    От скоро притежавам Nova 11 и наистина съм много доволна. Страх ме беше дали ще се справя с Appgallery магазина и проблемите с google, но оказва се, че си имат всички приложения и се свалят с Gbox.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *