JAR Computers стартира Зелена програма и подарява дръвчета на клиентите

Българската компютърна компания JAR Computers стартира своя Зелена програма JAR Computers – green. От компанията ще предоставят безплатно многогодишно дръвче за засаждане като подарък към всички онлайн поръчки на стойност над 300 лева. От тази възможност може да се възползва всеки клиент, който отбележи в отметка към поръчката съгласието си да получи фиданката.

От компанията подчертават също, че засаждането на дървета има множество положителни ефекти върху околната среда, включително подобряване качеството на въздуха, намаляване на ерозията, задържане на вода в почвата, регулиране на температурата и запазване на био-разнообразието. Зелените пространства помагат за намаляване на шума и стреса и могат да бъдат прекрасни места за отдих и релаксация, което създава по-приятна и здравословна среда за работа и живот.

https://www.youtube.com/shorts/EuNXx3LSg1A

Компютърната компания от години инвестира в системи за електронни документи без хартиено копие, както и в енергоефективни сертифицирани консуматори в офисите си. Тя налага в политиката си и разделното депониране на рециклируеми материали. Новата кампания за засаждане на дървета е поредната стъпка от дългосрочната политика на дружеството за развитие на ESG (екология, социални дейности и корпоративно управление).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *