Vivacom с бронзово отличие ФАРА 2023 за Unlimited Space

Vivacom получи бронзов приз на 23-тото издание на фестивала ФАРА в категорията „Пространствен дизайн“, благодарение на арт инсталацията си „Unlimited Space“. Телекомът беше награден по време на официалната церемония в Международния конгресен център в Бургас, която се проведе на 10 юни. ФАРА се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и е най-големия фестивал на творческите индустрии в страната.

„Unlimited Space by Vivacom“ е вдъхновена от идеята за пълна свобода и неограничени възможности за общуване, която отразява мисията на плановете Unlimited на телекома. Автор на инсталацията е визуалният артист Венелин Шурелов, а съвместни партньори на проекта са Direct Media Kres и Noble Graphics.

Арт инсталацията беше представена в три мола в София, Пловдив и Бургас, както и в зала „Христо Ботев“ по време на финала на Световното първенство по футбол. Трима печеливши посетители си спечелиха iPhone 14, а един щастливец си тръгна с PlayStation 5 от специалните томболи, организирани от Vivacom.

Поводът за създаването на арт инсталацията бяха обявените от Vivacom през миналата есен планове Unlimited.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *