Panasonic представи новите си OLED и LED телевизори за 2023 г.

Този месец Panasonic представя пълната си продуктова гама OLED и LED телевизори за 2023 г. Представен за първи път през януари на изложението CES, MZ2000 е водещият OLED модел на Panasonic за 2023 г.

Предлага се с размери на екрана 55, 65 и 77 инча, като използва панел с Micro Lens Array (Масив от микро лещи) и специално разработена многослойна конфигурация за управление на топлината, позволяваща постигане на съществен напредък в увеличаването на яркостта.

Новият Master OLED 4K Ultra HD телевизор MZ1500 с предни говорители се предлага с размери на екрана 42, 48, 55 и 65 инча. Наличен с размери на екрана 42, 48, 55 и 65 инча, MZ980 е OLED телевизор за филми и игри. По-достъпен е MZ800, който е с минималистичен безрамков дизайн и предлаган с размери на екрана 42, 48, 55 и 65 инча.

Стигаме и до 4K Ultra HD LED телевизорите MX950 и MX940, които предлагат комбинация от качество на картината и гъвкавост при визуализиране на различни типове съдържание, както и най-новата Mini LED технология на панела, с голямо разнообразие от размери на екрана – MX950 се предлага с размери на екрана 55, 65 и 75 инча, а MX940 – с размери 43 и 50 инча.

4K Ultra HD LED телевизорът MX800 е запазената марка на компанията за висококачествена картина и звук, допълнена от потребителско изживяване с Fire OS. Предлага се с размери на екрана 43, 50, 55, 65, 75 и 85 инча. Комбинирайки Google TV с 4K качество на картината, Ultra HD LED телевизорите MX700 и MX710 на Panasonic (предлагат се с размери на екрана 43, 50, 55 и 65 инча) правят поточното предаване на най-доброто съдържание за телевизия, филми, спорт и игри по-лесно.

При водещите модели OLED телевизори е добавена и настройка на цветовете на Стефан Зоненфелд. Той е основател и Главен изпълнителен директор на Company 3, като е приложил уменията си на колорист при създаването на много популярни филмови шедьоври през последното десетилетие: Топ Гън: Маверик, Роди се звезда, Жената-чудо, Човек от стомана, Красавицата и звярът, Междузвездни войни: Силата се пробужда, Джурасик свят, 300 и др.

Подобреният режим Filmmaker Mode (Режисьорски режим) гарантира, че зрителите могат да се насладят на съдържанието, точно както е предвидено от създателя му. Режимът Filmmaker Mode отчита цветната температура на околното осветление, с което осигурява точно възпроизвеждане на картината при всякакви светлинни условия.

При гейминг новите OLED телевизори Panasonic осигуряват и изживяване, точно каквото е предвидено от разработчиците на игрите. Panasonic с и официален телевизионен партньор за Diablo IV, хитовата игра за 2023 г. от Activision. Новият режим True Game Mode пренася в сферата на игрите всички функции за прецизност и точност на цветовете, използвани при филми, докато подобреното HDR тонално картографиране предоставя ориентирана към източника изразителност от игровото устройство.

Поддръжката на ключови HDMI 2.1 функции, като пълна 4K разделителна способност, честота на опресняване до 120 Hz, ултра ниска латентност и входно закъснение, VRR и технологията AMD FreeSync Premium осигуряват оптимално решение за геймърите. Освен това, Dolby Vision се поддържа от всички модели телевизори с Game Mode Extreme. OLED телевизорите на Panasonic с процесор HXC PRO AI също така поддържат Nvidia G-SYNC.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *