EMO Hannover 2023: ИИ повишава ефективността и производителността в промишленото производство

Внедряването на изкуствения интелект (ИИ) в промишленото производство донесе големи промени в технологиите. Машинното обучение играе ключова роля в увеличаването на ефективността на производството. Но как точно функционира това? Отговорът ще бъде представен на изложението EMO Hannover 2023, което ще се проведе от 18 до 23 септември. Под надслова “Иновативно производство” най-голямото световно изложение за производствени технологии подготвя множество нови идеи, като изкуственият интелект ще играе важна роля.

Така например производителят на стругове Weisser Söhne GmbH & Co. KG например разчита на ИИ модели, които позволяват прогнозирана поддръжка на техните стругове. Постига се възможност за разпознаване на модели и връзки в данните за производството и автоматично извличане на подобрения от тях.

Развитието на изкуствения интелект представлява значителна възможност за подобряване на производството в промишлените сектори. Очаква се, че ИИ ще бъде интегриран във всички фази на производствения процес, от проектирането и планирането до производството и управлението на качеството.

Новите възможности, предоставени от изкуствения интелект, водят до значително подобрение на ефективността и производителността в промишленото производство. Интелигентните фабрики, основани на машинно обучение и ИИ модели, представляват следващата еволюционна стъпка в промишлената революция, като отварят нови хоризонти и възможности за предприятията.

Изложението EMO Hannover 2023 ще представи най-новите иновации в областта на производствената технология, като посвети специално внимание на влиянието на изкуствения интелект в промишленото производство. Очаква се събитието да привлече водещи експерти и представители на бизнеса от целия свят и да създаде платформа за обмяна на знания и насърчаване на иновациите в тази бързо развиваща се област на технологиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *