Нова самобръсначка за мокро и сухо бръснене от Panasonic – Серия 700

Panasonic представи Серия 700 (ES-LT4B) – самобръсначка за мокро/сухо бръснене. Моделът използва свръхбърз линеен мотор, който се използва и в най-новите премиум самобръсначки на компанията.

Той задвижва системата от 3 ножчета с технология за магнитна левитация с общо 39,000 режещи движения в минута. Главата за бръснене разполага с две завършващи бръснарски ножчета за още по-гладко бръснене и с вграден нож за твърди косми по брадичката и шията.

И трите ножчета са произведени по усъвършенстваната японска технология за остриета на Panasonic, като са нано полирани под ъгъл от 30 градуса. Серията 700 предлага и оформяне на контура чрез странично накланящата се глава.

Има също така сензор за плътност на брадата, който отчита гъстотата и дебелината 216 пъти в секунда и съответно регулира мощността на мотора. Panasonic ES-LT4B, също така разполага с тример.

Налични са още LED дисплей в дръжката и бързо зареждане. ES-LT4B е водоустойчива и може да се почиства под вода. Серията 700 на Panasonic ще се предлага от септември 2023 г. в цвят Deep Blue (ES LT4B A).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *